2009年全国各地高考英语试卷单选题汇总

当前位置: 广东高考网 > 高考备战 > 试题 > 英语 > 英语真题 > 时间:2010-04-16 15:48
发试卷 试卷发下来后
动物园 可再生能源
2015广东高考文综理综英语试题难度详解 我的英语老师
我的英语老师 我的英语老师
(英语)五年高考、三年联考:阅读理解之故事类 (英语)五年高考、三年联考:阅读理解之广告类
(英语)五年高考、三年联考:阅读理解之科普知 (英语)五年高考、三年联考:阅读理解之人物传
(英语)五年高考、三年联考:阅读理解之文化类 (英语)五年高考、三年联考:阅读理解之社会生

2009年全国各地高考英语试卷单选题汇总

  安徽卷

  21. We can never expect bluer sky unless we create less polluted world.

  A. a; a B. a; the

  C. the; a D. the; the

  22. - I wonder how much you charge for your services.

  -- The first two are free the third costs $30.

  A. while B. until

  C. when D. before

  23. Daniel's family their holiday in Huangshan this time next week.

  A. are enjoying B. are to enjoy

  C. will enjoy D. will be enjoying

  24. -- Do you think it's a good idea to make friends with your students?

  -- , I do. I think it's a great idea.

  A. Really B. Obviously

  C. Actually D. Generally

  25. Just as Professor Scotti often it, success is ninety-nine percent mental attitude.

  A. gets B. makes

  C. puts D. means

  26. -- Could you be so kind as to close the window?

  -- .

  A. With pleasure B. Go ahead

  C. Yes, please D. That's OK

  27.A good friend of mine from I was born showed up at my home right before I left for Beijing.

  A.how B.whom

  C.when D.which

  28.The play next month aims mainly to reflect the local culture.

  A.produced B.being produced

  C.to be produced D.having been produced

  29.Some people who don't like to talk much are not necessarily shy;they _____ just be quiet people.

  A.must B.may

  C.should D.would

  30.Many children, parents are away working in big cities,are taken good care of in the village.

  A.their B.whose

  C.of them D.with whom

  31.China has got a good for fighting against the flu with its careful and smooth organization.

  A.reputation B.influence

  C.impression D.knowledge

  32. a certain doubt among the people as to the practical value of the project.

  A.It has B.They have

  C.It remains D.There remains

  33.We tried to find a table for seven,hut they were all

  A.given away B.kept away

  C.taken up D.used up

  34.But for their help,we the program in time.

  A.can not finish B.will not finish

  C.had not finished D.could not have finished

  35.I'm amazed to hear from my school teacher again. ,it is ten years since we met last.

  A.In a word B.What's more

  C.That's to say D.Believe it or not

  安徽卷答案

  21.A 22.A 23.D 24.C 25.C 26.A 27.C 28.C 29.B 30.B

  31.A 32.D 33.C 34.D 35.D

  点击下载全部:高考网
         2009年全国各地高考英语试卷单选题汇总

文章来源:广东高考网http://www.ieduw.Com
原文出处:http://www.ieduw.com/beizhan/shiti/yingyu/yingyuzhenti/201004/164840.html
个人或媒体转载本站内容,请保留上面文章来源信息和原文链接!
①由于各方面情况的不断调整与变化,本站所提供的相关信息请以权威部门公布的正式信息为准
②本网转载的文/图等稿件出于非商业性目的,如有问题请联系我们 整理:高考 英语真题
上一篇:2009年上海高考英语试题(含答案详细解析)
下一篇:2009年高考英语真题语法专项分类汇编